Vazhdon shpërndarja e mishit nga therja e kurbanëve në Prizren, Gjakovë dhe Dragash

Shoqata Humanitare Bereqeti përmes koordinatorëve dhe imamëve po vazhdon shpërndarjen e mishit nga therja e kurbanëve nën organizimin e Bashkësisë Islame të Kosovës.

Gjatë ditës së sotme koordinatorët dhe imamët në Prizren, Gjakovë dhe Dragash kanë qenë duke quar në vend amanetin e besimtarëve nga therja e kurbanëve.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë