Medreseja Alaudin hap dyert për nxënësit e rinjë

Drejtori i Medresesë Alaudin në Prishtinë fton nxënësit të jenë pjesë e këtij institucioni edukativo-arsimor.

Ai tregon kushtet e mësimit dhe përparësitë që kanë nxënësit në këtë shkollë, si dhe kriteret për t'u pranuar në Medrese.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë