Hixhreti i pejgamberit a.s- Si e përjetojnë besimtarët këtë ngjarje historike?

Me rastin e fillimit të vitit të ri 1442 hixhri, tregohet për rëndësinë e kësaj date që myslimanët e përkujtojnë si dhe mësimet që duhet ti marrim nga hixhreti Muhammedit a.s.

Prej asaj ngjarjeje, Islami më nuk ishte i dobët dhe i pafuqishëm, por ai u bë stabil dhe i forcoi themelet e veta.

Besimtarët myslimanë tregojnë se si përjetojnë këtë ngjarje të rëndësishme historike.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë