71 vjeçarja nga Obiliqi mësoi të lexoi Kur’anin arabisht

Halime Curri nënë e dëshmorit, është shembulli më i mirë i një gruaje të fortë, e cila pavarësisht mërzisë dhe vështirësive të jetës pati vullnet e përkushtim për të mësuar.

Ajo në moshën 70 vjeçare arriti ti mësoi shkronjat e Kur’anit dhe ta përvetësoi leximin e tij në gjuhën arabe.

Për një vit ajo arriti ti bëj shtatë hatme, derisa tani ka filluar të tetën.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë