Kryetari i KBI Gjakovë Dr. Valon Myrta priti në takim Kryetarin e KBI Prizren Mr. Besim ef. Berisha

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë, dr. Valon ef. Myrta, priti në takim Kryetarin e Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, Mr. Besim ef. Berisha bashkë me sekretarin Faruk ef. Ukallo dhe referentin Erol ef. Raka.

Ata e uruan Kryetarin Myrta për zgjedhjen në krye të KBIGJ-së, duke i uruar punë të mbarë dhe suksese.

Kryetari Myrta i falënderoi përzemërsisht mysafirët dhe e vlerësoi lartë vizitën e tyre.

Takimi u shfrytëzua edhe për shkëmbimin e përvojave dhe diskutimin e praktikave të ndryshme institucionale.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë