Kryetari i KBIGJ-së, Dr.Valon Myrta takoi këshillin e xhematit të xhamisë së lagjes Qyl


Kryetari i KBIGJ Dr. Valon ef. Myrta me kryeimamin Visar ef. Koshi priten në vizitë Këshillin e Xhamisë Qyl, me imam Abdurrahman ef. Bejtullahu.

Në takim ju uruam përzgjedhjen e antarëve të rinjë dhe biseduam për kompetencat dhe përgjegjësitë në mirëmbajtjen e vakfit, si dhe për sfidat në këtë kohë pandemie.

KBIGJ angazhohet që të jetë transparent dhe të jetë e përkushtuar në bashkëpunimin me këshillin e xhemateve, ku presim rezultate modeste në zhvillimin dhe kultivimin e nevojave të xhemateve në rrethet dhe teritoret e tyre të xhematit.

Falënderojmë Këshillin e Xhematit të xhamisë Qyl, i cili përbëhet nga Naim Berisha (kryetar), Isa Halilaj, Rexhep Gjonbalaj, Daut Islami dhe Abdurrahman ef. Bejtullahu (anëtarë).


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë