Fakulteti i Studimeve Islame hap konkursin për pranimin e studentëve të rinjë

Fakulteti i Studimeve Islame edhe këtë vit ka hapur dyert për pranimin e studentëve të rinjë në nivelin e studimeve bachelor.

Të drejtë aplikimi përveç nxënësve që kanë përfunduar shkollën e mesme në Medresenë Alaudinë kanë edhe të gjithë nxënësit e shkollave të tjera të mesme si dhe kandidatët nga shtetet e tjera, në bazë të kuotave të përcaktuara nga MASHT.

Konkursi për pranimin e studentëve mbetet i hapur nga data 15 deri më 24 shtator 2020, kurse provimi pranues mbahet të shtunën me 26 shtator.
Përveç drejtimit për Teologji Islame Fakultetit të studimeve Islame pritet që vititn e ardhshëm ti shtohet edhe drejtimi “Pedagogji e Edukimit Islam”.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës