Arbnora Fejza-Idrizi- Gruaja që i solli Kosovës dy rekorde botërore


Vullneti dhe përkushtimi ndaj punës bëri që Arbnora Fejza-Idrizi nga Skenderaj të arrijë suksese në disa fusha.

Ajo i solli Kosovës dy rekorde duke hyrë në Librin Guiness, fillimisht me lulen më të madhe në botë të punuar me vetëm një fletë, pastaj me vazon më të madhe nga letra.

Rekordin e tretë po synon ta fitojë me flamurin më të madh në botë që do jetë një lloj dhurate për festën e pavarësisë së Kosovës.

&t=2s


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës