Intervistë e Kryeimamit të Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjakovës, Visar ef. Koshi në RadioGjakova në lidhje me fillimin e mësim besimit fetarë në xhamitë e Gjakovës (AUDIO)


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës