Kryetari i KBIGJ-së, Dr.Valon Myrta takoi këshillin e xhamisë së fshatit Batushë


Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta priti në takim këshillin e xhematit të xhamisë së fshatit Batushë, me imam Gëzim ef. Qela

Në takim uruam përzgjedhjen e antarëve të rinjë dhe biseduam për kompetencat dhe përgjegjësitë në mirëmbajtjen e vakfit, si dhe për sfidat në këtë kohë pandemie.

Këshilli angazhohet që të jetë transparent dhe i përkushtuar në bashkëpunimin me këshillin e xhemateve.

Falënderojmë këshillin e xhematit të xhamisë së fshatit Batushë, i cili përbëhet nga Gëzim ef. Qela (imam), Sejdi Rama (muteveli), Valmir Sadiku, Ilir Salihi e Nehat Batusha (anëtarë).


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës