Shoqata Humanitare “Bereqeti”, dega në Gjakovë ndihmoi familjen gjashtë anëtarëshe nga fshati Demjan


Shoqata Bëmirëse “Bereqeti”- dega në Gjakovë falë donatorëve të shumtë ka bërë renovimin e shtëpisë së familjes gjashtë anëtarëshe nga fshati Demjan i komunës së Gjakovës.

Përveç kushteve të rënda ekonomike, katër anëtarë të familjes Muhadri janë me nevoja të veçanta, ku si rezultat rëndohej edhe më shumë gjendja e tyre ekonomike.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës