Instituti i Hifzit në Gjakovë nxori hafizin e parë nga qyteti o Kukesit

Në Medresenë e Madhe në Gjakovë Instituti i Hifzit ka nxjerrë hafizin e parë nga qyteti i Kukësit.

Murat Cena i cili mësoi përmendësh Kur’anin njëherish është edhe hafizi i parë nga ky qytet.

Cena arriti që për dy vite ta memorizoi në tërësi librin e Allahut. Ai thotë se duke pasur besim e vullnet mund të ia dalësh çdo pune.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës