Filloi rindërtimi i xhamisë së fshatit Shipashnicë e Epërme

Xhamia e fshatit Shipashnicë e Epërme ka filluar të rindërtohet. Ajo qe ndërtuar në vitin 1890, për t’u rindërtuar përsëri në vitin 1966 dhe si e tillë u ka shërbyer besimtarëve gjeneratë pas gjenerate.

Rindërtimi i saj ka filluar tash e një muaj, gjithnjë duke ruajtur pjesët origjinale të saj. Veçanti e saj është roli i rëndësishëm i saj gjatë kohës së luftës.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës