Shoqata Humanitare Bëmirëse Bereqeti, dega në Gjakovë shpërndan 50 pako ushqimore


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës