Besimi Islam shtyllat dhe veçoritë - libri më i ri në treg


Intervistë me autorin Naim ef. Tërnava dhe bashkëpuntorët e tij të libritNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pjesë nga fjalimi i Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava për luftën e UÇK-së