Ismajl ef.Jonusi

Vendlindja:..........Fsh. Rogadoniq KK Gjakovë
Ditë lindja:...........31.12.1934
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e fsh. Radoniq deri në vitin 1983-prej vitit 1983 është transferuar në xhaminë e fsh. Shqiponjë (Jabllanicë)
Kualifikimi:.............i mesëm
Vendimi:............ i përhershëm
Dt.e lëshimit të vendimit:....01.12.1963

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.