Çmohet lartë kontributi 29-vjeçar i Sabri ef. Bajgorës si kryeimam

Ish-kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, tashmë drejtor i Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, Sabri ef. Bajgora ka mbajtur takim me kryeimamët e Këshillave të Bashkësisë Islame të Kosovës.
Në këtë takim përshëndetës, Bajgora u falënderua dhe u çmua lartë kontributi dhe profesionalizmi i tij i dëshmuar ndër vite.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Arsim ef. Morina - Pjesë nga Kurani