Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë mbajti mbledhjen e regullt


Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë, në vazhdën e aktiviteteve, sot mbajti mbledhjen e rregullt.

Mbledhjen e hapi dhe e kryesoi Kryetari Dr. Valon ef. Myrta, i cili fillimisht iu shprehu mirëseardhje anëtarëve të Këshillit dhe i falënderoi ata për punën dhe angazhimin e tyre.

Këshilli në këtë mbledhje në rend të ditës pati leximin dhe aprovimin e procesverbalit nga mbledhja e kaluar dhe parapregatitja për muajin e bekuar të Ramazanit.

Përveç kësaj, Këshilli në rend dite pati edhe shqyrtimin e lëndëve dhe marrjen e vendimeve nga kompetencat e tij, si dhe pika të ndryshme.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Arsim ef. Morina - Pjesë nga Kurani