Liman ef.Thaqi

Vendlindja:..........Fsh. Rogovë KK Gjakovë
Ditë lindja:...........23.09.1959
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e fsh. Rogovë
Kualifikimi:.............i mesëm
Vendimi:............ i përhershëm
Dt.e lëshimit të vendimit:....02.07.2004 (prej dt. 01.07.2003 është transferuar nga fsh. Nagavc KK Rahoves në fsh. Rogovë)

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.