SMAJL UKË MUSTAFA

Vendlindja:..........Fsh. Babaj Bokës KK Gjakovë
Ditë lindja:........... 17.08.1981
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e fsh. Babaj Bokë
Kualifikimi:.............i mesëm + Kualifikim universitar në Fakultetin e Edukimit - gjeografi edukatë qytetare
Vendimi:............ i përhershëm
Dt.e lëshimit të vendimit:....15.06.2004

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.