ENES REXHA

Vendlindja:..........Gjakovë
Ditë lindja:...........01.09.1980
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Gecë
Kualifikimi:.............superiorë
Vendimi:............ me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit:....01.10.2006

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.