Milazim ef.Humaj

Vendlindja:..........Gjakovë
Ditë lindja:..........26.04.1988
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e lagjes Sëfë
Kualifikimi:.............Medresenë - student në FSI Prishtinë
Vendimi:.............me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit:.. 01.07.2008

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.