SAFET HOXHA

Vendlindja:.......... Bllacë, Suharekë
Ditë lindja:.......... 20.07.1969
Vendë punimi:........ Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Hadumit
Kualifikimi:............. Superiorë
Vendimi:............. me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit: 01.10.2013.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.