ABDULLAH KRASNIQI

Vendlindja:..........Gjakovë
Ditë lindja:..........12.02.1977
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Gerçarë
Kualifikimi:.............superiorë (f.s.i.)Prishtinë
Vendimi:.............i përhershëm
Dt.e lëshimit të vendimit:. 18.04.1997

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

Nga: Labinot (E Shtunë, 14 Shkurt 2015 17:37)
Eselamu Alejkum,nje Hoxhe shum i dijshe dhe i devotshem, sikure bashkesia Islamet te i kete Hoxhet te tjere sikur Hoxh Abdull-llahun do te shkon shum perpara Islami ne Dijet e Devotshmeris.
Nga: Vedati (E Enjte, 16 Shtator 2010 23:42)
Eselamu Alejkum,All-llahu e shperbleft këtë njeri per kontributin që e jep per Islam në përgjithësi.

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.