Abdurrahman ef.Bejtullahu

Vendlindja:.......... Gjakovë
Ditë lindja:.......... 26.05.1982
Vendë punimi:........ Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Qyl (xhaminë me dy minare)
Kualifikimi:............ superior – Universiteti Islamik në Medine, dega e Sheriatit
Vendimi:............... me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit:.... 15.09.2011

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.