MUNIR SALKURTI

Vendlindja:.......... Peshkopi
Ditë lindja:.......... 20.02.1971
Vendë punimi:........ Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Re
Kualifikimi:............ i lartë
Vendimi:............... me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit:....

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

Nga: xhiri (E Martë, 18 Maj 2010 18:02)
Zoti te dhente sukses ne perhapjen e fese islame, dhen Zoti ta shperblefte

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.