AHMET HOXHA

Vendlindja:..........Fsh. Cermjan KK Gjakovë
Ditë lindja:..........17.03.1978
Vendë punimi:........Kryetar në K.B.I. të Gjakovës, Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Sofes
Kualifikimi:.............Superior (El Ez-her)
Vendimi:.............me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit:. 01.03.2007

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.