Xhamita e Lagjes Sefë 1

Kjo xhami është e ndërtuar përafërsisht para 150 vjetësh.

Karakteristikat e kësaj xhamie janë mejtepi i madh, shumë i bukur i ndarë nga xhamia dhe oborri më i bukur se it ë gjitha xhamive tjera të Gjakovës. Kjo është xhami me një akustikë të veçantë. Xhamia si vakëf të vetin ka shtëpinë e imamit dhe furrën pranë saj.

Kjo xhami nuk u mbyll asnjëherë.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.