KBI në Gjakovë ndihmon ndërtimin e xhamisë së Terbuhovcit në Istog

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë i ofron ndihmë simbolike Këshillit të bashkësisë Islame në Istog, për ndërtimin e xhamisë në fshatin Terbuhovc

Në bazë të kërkesës së KBI në Istog, KBI në Gjakovë, ia ka dorëzuar një ndihmë simbolike në shumë prej 1.300 €, ndihma këto të tubuara nga xhemati i xhamive të qytetit të Gjakovës.

Mjetet i dorëzoi kryetari i KBIGJ-së Ahmet ef.Hoxha, imamit të xhamisë në fjalë, i cili u falënderua shumë për angazhimin dhe kontributin e dhënë për aksionin në fjalë.Përgatiti: Esat Rexha

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.