Gjakovës i shtohet një hafiz i ri i Kur’anit

Allahu nderon familjen Mula nga Gjakova me një hafiz të Kuranit

Më datë 14.03.2014, Teufik Muhamed Mula, nga Gjakova përfundoi hifzin, memorizimin e Kuranit Fisnik.

Teufik Mula lindi në Gjakovë më 27.04.1998. Shkollën Fillore e kreu në Gjakovë, në Sh.F. “Mazllom Këpuska”, ndërsa mësimet është duke i vazhduar në Medresenë “Alaudin” në Prishtinë.

Mësimet e hifzit të Kur’anit i filloi në vitin 2011, në Institutin e Hifzit - Medreseja e Madhe në Gjakovë, pranë muhafizit Jashar Ibrahimi.

Memorizimin e Kur’anit Fisnik e përfundoj brenda tri viteve.

Lusim Allahun që Teufikut t’i jep suksese në jetë, t'ia mundësoj ruajtjen dhe forcimin e Kur'anit si dhe ta udhëzoj në rrugën e vërtetë.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.