Myftiu Mr.Naim Tërnava vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islamë Gjakovë

Sot, Myftiu i Kosovës Mr.Naim Tërnava bashkë me këshilltarët e tij, dr. Islam Hasani dhe Vedat Sahiti vizituan Këshillin e Bashkësisë Islamë Gjakovë

Myftiu Tërnava ishte i interesuar që për së afermi të shoh trashigiminë fetare të dorëshkrimeve të vjetra, si dhe restaurimin e dy objekteve kulturo arsimore fetare që janë në fazën e ndërtimit, “Medresenë e Vogël dhe Biblioteken e Xhamisë së Sulejman Hadum Agës, të cilat i vizitoi nën shoqërinë e Kryetarit të KBI të Gjakovës, Ahmet Hoxha, sekretarit, Esat Rexha dhe kryeimamit, Visar Koshi.
Me këtë rast Myftiu shprehu gadishmerinë e tij të plotë në regullimin e këtyre objekteve që janë në dobi të zhvillimit të Gjakovës.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Fjalimi i drejtorit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, Sabri ef. Bajgora me rastin e përurimit të këtij Instituti