Ligjëratë në Mejtepin e Xhamisë së Haxhi Ymerit

Mbrëmë, në mejtepin e lagjes Haxhi Ymer në Gjakovë, pas faljes se namazit te akshamit, u mbajt ligjëratë me temën: "Kur'ani dhe te rinjtë", ku ligjërues ishte Mr. Valon ef.Myrta

Në një ambient të ngrohtë, përveç imamëve dhe xhematlinjve të shumte nga qyteti dhe fshatrat e Gjakovës, të pranishëm ishin edhe mysafirë nga komunat tjera të Kosovës.
Në fillimi të pranishmit i përshëndeti imami i xhamisë, Esat ef.Rexha, i cili u dëshiroi mirëseardhje dhe i falënderoi për pjesëmarrje. Më pas fjalën e mori ligjëruesi, imami i nderuar, Mr. Valon ef.Myrta i cili në mënyrë të detajuar trajtoi raportet e të rinjve me Kur’anin.
Pas përfundimit te ligjëratës të pranishmit parashtruan pyetje nga më të ndryshmet, ku imami i nderuar iu përgjigj me kujdes dhe profesionalizëm.
Ne fund xhemati i xhamisë kishin përgatitur një koktej modest për të gjithë pjesëmarrësit.Esat RexhaNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Fjalimi i drejtorit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, Sabri ef. Bajgora me rastin e përurimit të këtij Instituti