BIK shtron iftar për 500 persona me aftësi të kufizuara

Kryesia e BIK në bashkëpunim më Ambasadën e Emirateve të Bashkuara Arabe në Podgoricë, mbrëmë shtroi iftar për 500 persona aftësi të kufizuara në Sheshin "Adem Jashari" në Prishtinë.

Në këtë iftar ishte i pranishëm edhe Myftiu i Kosovës, Naim ef. Naim Tërnava i shoqëruar nga bashkëpunëtorët si dhe konsulli i EBA në Podgoricë, z. Ibrahim al Alevi.

Myftiu Tërnava dhe konsulli Alevi iu drejtuan të pranishëm me një fjalë rasti duku u uruar atyre Ramazanin dhe ftuar për mirësim mirëkuptim e solidaritet.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës