Egzon Ibrahimi përfaqëson Kosovën në garat kuranore në Turqi

Egzon Ibrahimi është duke e përfaqësuar denjësisht Republikën e Kosovës si i deleguar nga Bashkësia Islame e Kosovës në garat kuranore në konkursin ndërkombëtare të leximit të Kuranit që po mbahet në Stamboll të Turqisë.Në Konkursin e organizuar nga Diyaneti i Turqisë po marrin pjesë përfaqësues nga 55 shtete të ndryshme, të cilit garojnë në dy kategori: të hivzit dhe atë të leximi të bukur të Kuranit.

Konkursi ka filluar më 10 qershor dhe do të përfundoj më 20 qershor, në të pritet të ndahen edhe çmime.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës