MashaAllah, fjala më e përmendur në botë, nga besimtarë dhe jo besimtarë?!

Fjala më e përmendur në botë është fjala MashaAllah.

Kjo fjalë përmendet nga gjithë besimtarët muslimanë, por jo vetëm! Një përdorim të gjerë të kësaj fjalë e praktikojnë edhe njerëzit me fe të ndryshme si dhe shumë jo besimtarë.
Instiktivisht ose me vetëdije kjo fjalë përmendet, kur një person shpreh habi ose e përdor atë në situata të ndryshme.
Kuptimi i kësaj fjale madhështore është: ” MashaAllah - Çka do Allahu bëhët.”
Nga painformimi kjo fjale shkruhet në forma të ndryshme, por mënyra sesi duhet të shkruhet është: ” MashaAllah.”


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë