Kthehet grupi i parë i umrexhive

Sot më 11.01.2018 arritën në Prishtinë umrexhitë nga Kosova, të cilët nën organizimin e Bashkësisë Islame të Kosovës qëndruan në vendet e shenjta, Mekë dhe Medinë, që nga data 31.12.2017. Në këtë grup udhëtuan 59 persona nën udhëheqjen e drejtorit të Haxhit, Vedat ef. Sahiti

Umrexhitë gjatë qëndrimit në vende të shenjta patën rast të vizitonin shumë vende me rëndësi historike islame, si shpellën “Thevr”, kodrën “Rahmeh”, si dhe shumë vende të tjera në Mekë dhe në Medinë. Umrexhitë u shprehën se ishin shumë të kënaqur me shërbimet, që ishin cilësore dhe me organizimin e Kryesisë së BIRK-ut dhe se çdo gjë ishte në rregull. Allahu ua pranoftë Umren dhe të gjitha veprat e mira!
Kryesia e BIRK-ut do të organizojë edhe umre të tjera në vijim.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.