Në Sarajevë do të mbahet konkursi në hifz dhe xhuzin Amme

Rijaseti i Bashkësisë Islame në BeH, Departamenti i Çështjeve Fetare të Rijasetit, në bashkëpunim me Qendrën Kulturore "Mbreti Fahd" dhe Fondacionin "Hifzi i Kur'anit të Shenjtë" në Sarajevë, organizon konkursin e dytë në hifz dhe xhuzin e 30-të të Kur'anit të shenjtë në nivel të Rijasetit.

Në konkurs do të marrin pjesë njëzet e një nxënës të mejtepeve dhe shkollave të Kur'anit, të moshës deri 12 vjeç. Konkursi do të mbahet në amfiteatrin e Qendrës Kulturore "Mbreti Fahd" në Sarajevë më 10 shkurt 2018, 24 xhumade-l-?la 1439 sipas Hixhrit.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.