Aktiviteti i lëndës së Fizikës ‘EUREKA’ në Medrese Alauddin

Në ambientet e shkollës së mesme te Medrese Alauddin ne Prishtine me datën 22.02.2018 është mbajtur aktiviteti i lendes se Fizikës EUREKA i realizuar nga nxënëset e klasës së 10 me dy paralelet e saja 3 dhe 4 nen udhëheqjen e profesoreshës se fizikës Fexhrije Simnica – Ismaili.

Tematikat e aktivitetit ishin Energjia dhe Dinamika, te cilat u shpjeguan si dukuri fizike e te cilat u bene edhe me shume interesante përmes eksperimenteve te realizuara nga vete nxënëset në një mënyrë mjaft kreative. Po ashtu ne hollin e shkollës ishin te vendosura edhe punime te tjera si ne hamer, skicime etj. te cilat ishin mjafte te pëlqyera nga audienca.
Programi u mbyll me dy kuize, te cilat u realizuan duke përfshire audiencën, si nga radhët e nxënësve po ashtu edhe profesorët.
Nxënësit e Medresesë në vazhdimësi paraqesin njohuritë e tyre në forma praktike dhe në mënyrë kreative./medreseja/

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.