Kuriozitete

Në Tokio të Japonisë janë përuruar dy parkingjet e para të biçikletave që mund të furnizohen me energji diellore, duke mos shkaktuar aspak ndotje për ambientin.

Sipas një studimi të kryer në Britaninë e Madhe, popullsia që jeton nëpër qytete ka nevojë për ajër të freskët, ndërsa tash ajri i freskët i futur në shishe mund të porositet nëpërmjet internetit.

Kriminelët në Gjeorgji mund t’i ndërrojnë uniformat e burgut me rrobat e priftit, sipas një programi të ri, që i lejon shkelësit e ligjit të vuajnë dënimin e tyre nëpër manastire.

Një histori në kufijtë e absurdes vjen nga fshati i vogël kinez i Linlou, në provincën e Henan.

Nxënësit e shkollave të mesme në Sarajevë kanë shpikur dhe patentuar çorapet me erë të mirë – zgjidhje për të gjithë ata që kanë probleme të zbathen para të huajve, për shkak të erës jo të këndshme të çorapeve të tyre.

Në zonën e ish kënetës në Durrës, jeton një almanak i vërtetë shekullor, i denjë për të qenë në librin guinness.

Qeni me mbi 110 kg nga Arizona i jep vërtetë kuptim shprehjes “Qeni i madh”.

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!