Aktualitete

Gjakovës i shtohet një hafiz i ri i Kur’anit

Allahu nderon familjen Mula nga Gjakova me një hafiz të Kuranit

Lexo me teper

“Ligjet e Kosovës për barazi gjinore dhe kundër dhunës në familje”

Me organizimin e përbashkët të ekipeve të agjensioneve të Kombeve të Bashkuara në Kosovë mbi dhunën në familje, Agjensionit për popullsi të Kombeve të Bashkuara dhe Bashkësisë Islame të Kosovës, sot në ambientet e hotelit “Qarshia e Jupave” në Gjakovë u organizua tryeza shkencore me temën “Ligjet e Kosovës për barazi gjinore dhe kundër dhunës në familje”.

Lexo me teper

Në Medresenë e Madhe 13 nxënës filluan memorizimin e Kur’anit

Dje, në Institutin e Hifzit “Medreseja e Madhe” në Gjakovë, 13 nxënës filluan memorizimin e Kur’anit famëlartë.

Lexo me teper

Xhematlinjtë e xhamisë së Kraishtës dhurojnë gjak

Me rastin e gjashtë vjetorit të Pavarësisë së Kosovës,të dielën në xhaminë e fshatit Kraishtë të Lipjanit është ndërmarrë një aksion për dhurimin vullnetarë të gjakut.

Lexo me teper

Telegram ngushëllimi

Telegram ngushëllimi me rastin e vdekjes së shefes së grupit parlamentar të AKR-së në Asamblenë Komunale të Gjakovës, zonjës Gjylgjyzare Karaxhija-Xharavina

Lexo me teper

Kryetari i KBIGJ ftohet nga kryetarja e komunës së Gjakovës

Të hënën mbrëma, në restaurantin „LA VILLA“, kryetari i KBI në Gjakovë, Ahmet ef.Hoxha, mori pjesë në solemnitetin e organizuar nga kryetarja e komunës së Gjakovës, znj.Mimoza Kusari Lila, me rastin e emërimit të saj në postin e të parës së Komunës së Gjakovës.

Lexo me teper

KBI në Gjakovë ndihmon ndërtimin e xhamisë së Terbuhovcit në Istog

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë i ofron ndihmë simbolike Këshillit të bashkësisë Islame në Istog, për ndërtimin e xhamisë në fshatin Terbuhovc

Lexo me teper

Ndihma e KBI në Gjakovë troket në dyert e nevojtarëve

Këshilli i Bashkësisë Islame në bashkëpunim me Diyaneti turk ka bërë shpërndarjen e mishit të kurbanit për nevojtarët e komunës së Gjakovës

Lexo me teper

Myftiu i Stambollit vizitoi KBI në Gjakovë

Myftiu i Stambollit, prof.dr.Rahmi Yaran, i shoqëruar nga ndihmës myftiu i Stambollit për marrëdhënie me jashtë, Sabri Demir dhe Myftiu i Bajram Pashës vizituan sot Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjakovë

Lexo me teper

Hafuzi më i ri në Kosovë

Me datë 17 Ramazan të vitit 1434h/2013, Allahu nderoi familjen Rrustemi me një hafuz

Lexo me teper