Aktualitete

KBI në Gjakovë ndihmon ndërtimin e xhamisë së Terbuhovcit në Istog

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë i ofron ndihmë simbolike Këshillit të bashkësisë Islame në Istog, për ndërtimin e xhamisë në fshatin Terbuhovc

Lexo me teper

Ndihma e KBI në Gjakovë troket në dyert e nevojtarëve

Këshilli i Bashkësisë Islame në bashkëpunim me Diyaneti turk ka bërë shpërndarjen e mishit të kurbanit për nevojtarët e komunës së Gjakovës

Lexo me teper

Myftiu i Stambollit vizitoi KBI në Gjakovë

Myftiu i Stambollit, prof.dr.Rahmi Yaran, i shoqëruar nga ndihmës myftiu i Stambollit për marrëdhënie me jashtë, Sabri Demir dhe Myftiu i Bajram Pashës vizituan sot Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjakovë

Lexo me teper

Hafuzi më i ri në Kosovë

Me datë 17 Ramazan të vitit 1434h/2013, Allahu nderoi familjen Rrustemi me një hafuz

Lexo me teper

KBIGJ merr mirënjohje për 14-të vjetorin e çlirimit të Gjakovës

Në festen e 14-të të çlirimit të Gjakovës, kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjakovës, Ahmet ef.Hoxha, morri pjesë në akademinë solemne dhe me këtë rast nga kryetari i Gjakovës dr.Pal Lekaj mori mirënjohje për kontributin e çmuar të Bashkësisë Islame në kauzën kombëtare gjatë viteve më të vështira për popullatën e komunës së Gjakovës dhe më gjerë.

Lexo me teper

Vihet gurthemeli i xhamisë qendrore në Prishtinë

Sot, në hapësirën midis Postës kryesore dhe Shtëpisë së Shëndetit, në Ulpianë, u vu guri i themeli i Xhamisë qendrore në Prishtinë

Lexo me teper