Familly Kost Elite

Italiania dëshmon Shehadetin në Qendrën Kulturore Shqiptare të Perxhines (Trento)

Sot, 12.02.2010, ditë e xhuma, festë javore e muslimanëve t ë mbarë botes, ku të gjithë të larë e të parfumosur rendin të gëzuar me dritë në sy drejt xhamisë. Është drita që na ka thënë Profeti ynë (s.a.v.s), kush e lexon suren kehf ditën e xhuma, atij do t'i qëndrojë një dritë mbi trupin e tij nga ajo xhuma deri në tjetrën...

Lexo me teper

Bota në pasqyrë - e pakufishme...!

Të gjithë njerëzit në këtë botë për nga natyra e duan atë, duan të jetojnë dhe nxitën që të mos lëshojnë pe për gjërat të kësaj bote. Gjithmonë këto nxitje bëhen prej djallit të mallkuar, por edhe oreksi i njeriut është i pangopur.

Lexo me teper

Sikur dielli!

Të rrezatosh sikur dielli me shkëlqimin e përhershëm, është njëjtë sikur të kërkosh prej mendjes të përballet me hënën. Në hap me kohën njeriu fshehët nën ombrellën e rrezeve të diellit dhe ngroh shpirtin e zemrën e tij. Shpirti e zemra e tij janë të lidhura, të betonizuara nga rrugët njëkahëshe të pikëpamjes demoniake.

Lexo me teper