Tregime

Përgojimi e thashethemet kurrë nuk mund ta rregullojnë dëmin e bërë

Një herë, një grua e kishte përgojuar fqinjin e saj. Për disa ditë fjalët e saj i dëgjoi i gjithë qyteti. Fqinji i saj u shqetësua shumë nga veprimi i saj, por nuk kishte çka të bënte.

Lexo me teper

Një i ngjashëm si Jusufi ...

E ka përmendur Ibnul-Kajjim në librin "Revdatul-muhibbin" duke thënë se ka ndodhur gjatë Kalifatit të Omer ibn el-Hattabit, Allahu qoftë i kënaqur me atë.

Lexo me teper

Gjysh, pse i ke qimet e bardha në mjekër?

Një prej begative më të mëdha të Allahut ndaj njeriut janë fëmijët e tij.

Lexo me teper

Vajza dhe celulari

Një vajzë bleu një celular të shtrenjtë, dhe kur ia pa i ati këtë aparat i tha:

Lexo me teper

Letra e fundvitit

Në natën e fundvitit, një shkrimtar i vjetër u ul në tavolinën e tij, mori pendën dhe shkroi disa ngjarje të rëndësishme që i kishin ndodhur atë vit.

Lexo me teper

Baba, nuk po të shoh!

Në një shtëpi në periferi të qytetit jetonte një familje e lumtur...

Lexo me teper

Çfarë e bëri mbretin të heq dorë nga padrejtësia?

Një mbret, i cili ishte i njohur për dhunën dhe terrorin që ushtronte mbi popullin e tij, për çka edhe këta të fundit e dëshironin vdekjen ose shkarkimin e tij, një ditë, për befasinë e të gjithëve, tha se kishte menduar e vendosur që të hapte një faqe të re me popullin.

Lexo me teper

Allahu do tju falë nëse e kërkoni me sinqeritet

Një ditë në xhaminë e Pejgamberit, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi te, hyri një burrë i shqetësuar. Duke iu afruar Pejgamberit, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi te, bërtiste me zë të lartë: "Kam bërë mëkat, i mjeri unë, kam bërë mëkat"

Lexo me teper

Jeta është sikur të pjekësh një tortë!

Djaloshi i vogël është duke i treguar gjyshes së tij se si çdo gjë është duke shkuar keq, shkolla, problemet familjare, problemet me shokë etj.

Lexo me teper

Jeta pa moral nuk ka vlerë

Rrëfehet se një i ri me biçikletën e tij u përplas me një plakë dhe në vend se t’i kërkon falje plakës dhe t’i ndihmon të ngritët, ai filloi të qeshet!!

Lexo me teper