Tregime

Kush lë diçka për hir të Allahut, Ai ia kompenson me diçka më të mirë

Ebu Bekër El-Ensari tregon për vetën e tij:

Lexo me teper

Namazi im, namazi im!!!

Djaloshit është duke iu kujtuar këshilla e gjyshes që ta falë namazin në kohë.

Lexo me teper

I ke paguar Allahut faturën?

Një njeri arriti në moshën 70 vjeçare dhe ishte prekur nga një sëmundje që e bëri të paaftë të urinoj.

Lexo me teper

Më i dobishëm një mikë i mirë, se sa një pasuri e përkohshme materiale!

Kishin qenë dy vëllezër dhe kishin vendosur që ta shesin një parcelë tokë që kishin, pasi ishin ndarë nga familja e madhe (bashkallëku), dhe secili tokën që e kishin hise nga babai vendosën ta shesin.

Lexo me teper

Jeta është sikur të pjekësh një tortë!

Djaloshi i vogël është duke i treguar gjyshes së tij se si çdo gjë është duke shkuar keq, shkolla, problemet familjare, problemet me shokë etj.

Lexo me teper

Disa përgjigje të çastit, por sensacionale‏

-Kur Sulltani Alparsllan po përparonte drejt tokave Bizante në krye të një ushtrie prej 27 mijë ushtaresh, i afrohet njeri nga ushtaret dhe me një zë si në hall i thotë sulltanit...

Lexo me teper

Ngjarje interesante me tre shokët që shkuan ta vizitojnë Nju Jorkun

Jo shumë gjatë, tre shokë erdhën në Nju Jork.

Lexo me teper

Vetëm edhe pesë minuta!

Në parkun e lojërave për fëmije një grua u afrua për t'u ulur pranë një zonje tjetër.

Lexo me teper

Pozita e nënës

Tregimi në vazhdim është rreth një muslimani të ri dhe nënës së tij.

Lexo me teper

Njeriu që deshi rrobat e gjelbra

Njeriu duke ecur rrugës e pa një mik të vjetër. Ishte dita e premte, thërriste ezani i xhumasë.

Lexo me teper