Kulturë

KMSH promovon librin "Kontributi i prijësve myslimanë në formësimin e vetëdijes dhe identitetit kombëtar"

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi paraditen e djeshme (3 Tetor 2013), promovimin e librit të konferencës shkencore mbarëshqiptare, zhvilluar me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së pavarësisë më 28-29 shtator 2012, “Kontributi i prijësve myslimanë në formësimin e vetëdijes dhe identitetit kombëtar”

Lexo me teper

“Kontributi i prijësve myslimanë në formësimin e vetëdijes dhe identitetit kombëtar”

Del nga botimi libri i konferencës së 100 vjetorit “Kontributi i prijësve myslimanë në formësimin e vetëdijes dhe identitetit kombëtar”

Lexo me teper

Karvani i Femrës Muslimane 2013

Shoqata Kulturore Gruaja në bashkëpunim me Myftininë e Shkodrës organizuan Program të larmishëm kulturorë “Karvani i Femrës Muslimane 2013”

Lexo me teper

KMSH promovon librin “100 personalitete shqiptare të kulturës islame”

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, ditën e martë, me dt. 11.12.2012, ora 10.00, organizon promovimin e enciklopedisë së tij të parë, “100 personalitete shqiptare të kulturës islame”, aktivitet, i cili do të mbahet në Universitetin Bedër, Salla e Konferencave

Lexo me teper

Promovohet në Shkodër vepra e plotë e Imam Vehbi ISMAILIT

Ditën e Shtunë, datë 29 Maj, Organizata ‘Imazhi rinor’, me qendër në Shkodër, organizoi në ambientet e Grand Hotel Europa promovimin e veprës së plotë të kolosit shkodran, Imam Vehbi ISMAILI, në bashkëpunim me Shtëpinë Botuese ‘Logos-A’ (me qendër në Shkup).

Lexo me teper