Lajme

Arti islam bashkon artistë nga Kosova e Maqedonia

Holli i Muzeut të Kosovës të mërkurën në mbrëmje ka qenë nikoqir i dyzet e dy veprave të stilit “Ebru”

Lexo me teper

Promovime gjatë Panairit të librit “Prishtina 2010”

Në kuadër të Panairit të librit “Prishtina 2010”, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë, u realizuan edhe shumë promovime nga lëmenj të ndryshëm shkencorë dhe letrarë.

Lexo me teper

Tribun ë me moton

Sot me datë 07.02.2010, në Gjakovë, u mbajt tribuna e organizuar nga Forumi Rinor i Degës së Partisë së Drejtësisë në bashkëpunim me Shoqatën e Intelektualëve "Jakova", me moton edhe 5 në 12, ku si temë bazë dhe esenciale ishte sistemi i vlerave në tranzicionin kulturor.

Lexo me teper