Video

Dobia e Kur'anit

...

Figura e gruas

Cilësitë e mira në jetë

...

Pengesat e suksesit

Pjesë nga Kur'ani

...

Visar ef. Koshi - Pjesë nga kur'ani

Dr. Violeta Smajlaj - Ushqimi në Ramazan

Tema: Dispozitat e agjërimit

El Bekare 284-286, Ali Imran 1-6

Veçoritë e Ramazanit

El Fatiha, El Bekare 1-5, El Ihlas, El Felek dhe En Nas.

Visar ef. Koshi - Agjërimi

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë Dr. Valon Myrta për mirëprijtne e muajit të shenjtë të Ramazanit.

Urimi i Myftiut të Kosovës, Naim Tërnava me rastin e fillimit të muajit të Ramazanin

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!