Kerko

Falënderimet i takojnë Allahut të madhërishëm, ndërsa bekimet dhe përshëndetjet më të sinqerta ia dërgojmë zotëriut të njerëzimit, Muhammedit a.s.

Kur’ani Famëlartë, pikturuar në mënyrë të një psikologjie të përkryer, duke pikturuar lehtë, shkurt dhe me lehtësi tipet njerëzore. Ky pikturim i bukur përmes ngjyrosjeve të brushës bëhet i personifikueshëm, shndërrohet në krijesë të gjallë me tipare të përjetshme!

All-llahu i madhërishëm në Kur’anin fisnik urdhëron e thotë:

Kuptimi aktual i një mësimi është në lidhje të pandashme me interpretimin dominues të tij, gjegjësisht me shpjegimin e tij. Njerëzit shpjegojnë një mësim të caktuar apo një ide, duke i dhënë kuptime të njohura në kontekstin kohor dhe hapësinor.

Skeptikët janë përpjekur gjithnjë ta nënvlerësojnë Kuranin Fisnik dhe janë munduar të tregojnë, se ajo që gjendet në të është në kundërshtim me shkencën dhe faktet e zbuluara shkencore, dhe që është i mbushur plot me legjenda dhe tregime, të cilat janë larg nga e vërteta, realiteti dhe logjika shkencore.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Programi Festiv për Fitër Bajram