Tekste

  • Të gjitha
  • Tema
  • Artikuj
  • Tregime
  • Hytbe
  • Familja
  • Femra

Tradita Islame

Lajme

Minaret e Xhamisë së Madhe Ajasofja do të ndriçojnë Stambollin

Për herë të parë ndonjëherë, një nga rrugët më të frekuentuara të Londrës është ndriçuar me dritat e Ramazanit për të mirëpritur muajin e shenjtë të Ramazanit.

Gjyqtarëve që drejtojnë katër divizionet më të mira të Anglisë gjatë Ramazanit u është kërkuar të ndërpresin ndeshjet për të lejuar lojtarët që agjërojnë

Pas më shumë se një dekade, sonte në vaktin e namazit të teravive u përuruar për besimtarët Xhamia e çarshisë në Prishtinë.

Ish-futbollisti i Manchester Unitedit dhe disa skaudrave tjera në Europë, Patrice Evra i përket fesë islame dhe përmes një video në rrjetet sociale ka uruar muajin e Ramazanit që fillon nga dita e nesërme.

Shkencë, shëndetësi & kuriozitete

Tre motoçiklistë, anëtarë të Moto Club "Supoglavi", u nisën të dielen nga Novi Pazari në një udhëtim prej më shumë se 12.000 km, për të kryer umren në muajin e shenjtë të Ramazanit.