Vendlindja:............... Fsh. Kralan KK Gjakovë

Ditë lindja:............... 27.08.1990

Vendë punimi:.......... Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e fsh. Kralan

Kualifikimi:.............. Kulifikimi suprior - Fakulteti i Studimeve Islame Prishtinë


Artikulli i kaluar
Smajl ef. Mustafa
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme